Καθαρή κουζίνα

Η κουζίνα είναι πιθανώς η καρδιά του σπιτιού, όπου όλοι μαζεύονται για να μοιραστούν ιδιαίτερες στιγμές.
Συχνά μπορεί να νιώθετε ότι η δουλειά που απαιτείται για να τη διατηρήσετε καθαρή και σε τάξη είναι ιδιαίτερα πιεστική. Εδώ θα βρείτε ορισμένες συμβουλές που θα απλοποιήσουν τη διαδικασία.
Καθαριότητα μετά το γεύμα και μικρές κηλίδες
Σταγόνες από χυμό το πρωί, ψίχουλα το μεσημέρι και μικρές κηλίδες στο δείπνο, η κουζίνα μιας ευτυχισμένης οικογένειας σπάνια είναι απόλυτα καθαρή. Και θα πρέπει να καθαρίζετε κάθε υγρή αλλά και στεγνή ακαταστασία.Το νωπό πανάκι είναι ιδανικό για το καθάρισμα των μικρών, καθημερινών κηλίδων, των πατημασιών και των επίμονων λεκέδων από σάλτσες και μαρμελάδες. Φροντίστε να το έχετε κοντά σας για ένα καθάρισμα μετά το γεύμα ή μια γρήγορη τακτοποίηση πριν από την εμφάνιση απρόσμενων επισκεπτών.
Καθαρισμός της κουζίνας σε βάθος
Επιλέξτε μια ημέρα της εβδομάδας στην οποία θα καθαρίζετε σχολαστικά την κουζίνα. Ξεκινήστε με τον πάγκο της κουζίνας και τα τραπέζια, ψεκάζοντας ένα καθαριστικό σπρέι, για να διαλυθούν τα λίπη και να εξαφανιστούν οι κηλίδες.
Προσθέστε μια νότα φρεσκάδας
Δεν λατρεύετε να μπαίνετε σε μια κουζίνα που μυρίζει φρεσκάδα; Απαλλαγείτε από τις μυρωδιές της κουζίνας και τις ανεπιθύμητες οσμές χρησιμοποιώντας αρωματικά που εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές αφήνοντας μια διακριτική αίσθηση φρεσκάδας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως να αποθηκευσουμε την σιδερωστρα μας

Διαβάσαμε Μίλι & Μάγκνους 3: Η ληστεία της Αυτοκράτειρας

Αμέλια Ερχαρτ- εκδόσεις Παπαδόπουλος